Penisul vulpii zburatoare, Comportamentul homosexual la animale - Homosexual behavior in animals - joma-sportdistribution.ro

Imagini rupte din filmul Batman! | joma-sportdistribution.ro

Vânătoare de vulpi în timpul sezonului. Descendenți - procesul de educație Sezonul de împerechere pentru ea începe de la sfârșitul lunii ianuarie - în februarie, și în nord și martie, deși chiar înainte de aceasta se pot vedea deseori un bărbat și o femelă în perechi.

medicamente de erecție cu acțiune rapidă levomekol pe penis

La ora nunții, în martie, mai mulți bărbați au grijă de o femeie, iar luptele dintre ele sunt frecvente. În timpul rutinei, vulpile sunt foarte entuziasmate, de multe ori țipând și urlând, în special cei singuri care nu și-au găsit încă un partener.

ce este rău la un penis mare extensii și extensii ale penisului

Bărbatul și femeia se pot distinge prin vocile lor. Ea face o triplă scoarță și o termină cu un urlet scurt, iar vulpea latră tot mai mult ca un câine.

După ce s-au pensionat, cuplurile joacă mult, chiar aranjează dansuri deosebite: se înconjoară reciproc pe picioarele din spate. Vulpii masculi sunt oameni de familie minunați. Ei nu numai că iau o parte activă în creșterea animalelor tinere, ci și au grijă cu emoție de prietenii lor cu mult înainte de a le da vulpi adorabile: poartă mâncare, își îmbunătățesc vizuinele și, spun ei, chiar caută purici de la ei.

Se întâmplă ca o femeie să rămână văduvă chiar înainte sau după înjunghiere, apoi bărbații singuri vor prelua cu siguranță rolul de tată vitreg și vor avea grijă de puii de plasament și de mama lor nu mai rău decât propriul tată.

Și mai mult: vulpile se îngrijesc atât de mult de copii, încât uneori se luptă între penisul vulpii zburatoare pentru dreptul de a fi tată sau tată vitreg. Și femela urmărește lupta și este preocupată în principal de faptul că copiii ei obțin mai mult fiară puternică penisul vulpii zburatoare tatăl sau tatăl vitreg este indiferent. Există de la 4 la 12 tineri într-o așternut, dar cel mai adesea Apar după de zile de sarcină, de obicei la sfârșitul lunii aprilie sau în prima jumătate a lunii mai.

Puii se nasc slabi și neajutorați, surzi și orbi, cântărind doar de grame, dar cresc destul de repede. În mai puțin de penisul vulpii zburatoare lună deja văd, aud, cântăresc aproximativ 1 kilogram, ies din gaură și, în curând, încep să se joace și să se zbată.

ce să faci dacă ai penisul răcit cum să  ți pui inele de penis pe penis

De atunci, părinții le-au purtat vânatul semi-viu, astfel încât copiii să dobândească abilități de vânătoare. Puii de vulpe în copilărie sunt de culoare maro și sunt foarte asemănători cu puii de lup sau puii unui câine raton, dar au o trăsătură distinctivă: la puii de vulpe, la fel ca la vulpile adulte, vârful cozii este alb. Vara, tatăl și mama trebuie să vâneze zi și noapte pentru a-și hrăni bebelușii slabi, cu picioare lungi și vorace.

Vulpile împerechere. Vânătoare de vulpi în timpul sezonului. Descendenți - procesul de educație

Pe o rază de kilometri de cuib, ele distrug toate sau aproape toate iepurii, există multe păsări, chiar și șoarecii de aici sunt vizibil mai mici. În acest moment, părinții sunt extrem de atenți.

De îndată ce o persoană chiar se întâlnește accidental cu o gaură de puiet, în noaptea următoare puii vor fi transferați într-un alt loc, într-o gaură de rezervă; vulpile au de obicei mai multe dintre ele pe site. Când puii sunt în pericol, adulții arată o prezență uimitoare a minții. Chiar și atunci când o persoană rupe o gaură cu o lopată, încearcă să-și salveze copiii până la ultimul - pentru a-i scoate printr-unul dintre tuburi.

La vârsta de o lună și jumătate, animalele tinere încep să vâneze împreună cu părinții și stăpânesc rapid toată înțelepciunea. În acest moment, puii sunt copleșiți de energie eficient rău pentru erecție distracție irepresibilă. Sunt neîncetat în mișcare, se joacă între ei, penisul vulpii zburatoare țin de bătrânii lor.

cel mai puternic produs de erecție castravete de forma penisului

De multe ori își exprimă entuziasmul cățelușului țipând și lătrând, uneori punându-și în pericol pe ei înșiși și întreaga familie - deodată oamenii sau lupii îi aud. Până în noiembrie, penisul vulpii zburatoare anului devin adulți și încep o viață independentă. De obicei se împrăștie în toate direcțiile. Bărbații merg mai departe, de kilometri sau mai mult, femelele, în medie, kilometri, rareori mai departe. Toată lumea caută un complot și un partener de căsătorie.

Acest lucru mărturisește fertilitatea ridicată a vulpii și rata bună de supraviețuire a tinerilor. Trebuie remarcat penisul vulpii zburatoare că vulpile au un sentiment de casă slab dezvoltat. Dacă sunt prinși și luați, nu se vor strădui cu orice preț să se întoarcă la casa tatălui și stabiliți-vă pe un site gratuit. Desigur, acest lucru nu se aplică părinților care cresc. În captivitate, o vulpe trăiește ani, în timp ce în libertate pleoapele sale sunt mult mai scurte.

Și de peste patru ani, vulpile sunt foarte rare în natură. Activitatea economică umană nu numai că nu dăunează vulpii, ci chiar îmbunătățește condițiile existenței sale. Acest animal se așează de bunăvoie acolo unde sunt tăiate pădurile, pe mlaștinile drenate și arate. Extinderea suprafeței cultivate este benefică și pentru vulpe. Prin adaptabilitate la cel mai mult condiții diferite cu acesta, puteți pune doar o coloană lângă ea. Vulpea nu se teme de un bărbat, cu excepția cazului în care, desigur, el o urmărește.

Aceste animale foarte prudente și neîncrezătoare se întâmplă să trăiască nu numai lângă sate, ci și în orașele mari. Odată, a trebuit să văd o vulpe la periferia Khabarovsk: stătea liniștită lângă marginea autostrăzii și se uită calm la autobuz. Și când mașina s-a oprit și oamenii au început să iasă din ea zgomotos, Patrikeevna încet, privind în jur și parcă zâmbind, a început să se îndepărteze. Odată, în teritoriul Amuro-Ussuriysk, am observat întâmplător cum vulpea se uita calm la Tu, care tocmai se desprinsese de pistă cu un vuiet, apropiindu-se de ea.

Într-unul dintre cele mai aglomerate cartiere din Odessa, o vulpe a trăit mult timp și chiar s-a reprodus cu succes. Vizuina ei cu cinci ieșiri era situată în tufișuri dese, lângă potecă. Judecând după faptul că în litiera ei erau nouă vulpi, ea a trăit bine în Odessa.

Și în Novorossiysk, vulpile au ales cariera unei fabrici de ciment.

Sunt atât de obișnuiți cu oamenii, încât nu numai că nu s-au ascuns de ei, ci au ieșit în întâmpinarea lor și au luat mâncare direct din mâinile lor. În unele părți ale Angliei, vulpile au stăpânit complet vaste terenuri agricole, au început să populeze orașe: locuiesc în parcuri, se hrănesc cu depozite de deșeuri și fac găuri sub depozite.

Ei trăiesc și se reproduc cu succes chiar și în centrul imensului Londra. În marele oraș Birmingham, vulpile împrăștie o cantitate destulă de murdărie - la urma urmei, aceste animale nu sunt foarte curate. Serviciul veterinar al orașului, cu ajutorul vânătorilor, prinde vulpi și îi duce în pădure, iar după un timp animalele se întorc din nou în oraș.

Citițiși